top of page

 

voorbeeldmenu

Om te starten 

 

Tartelette asperge

Beef jerky

Kip, rode biet

Komkommer, mossel

Hele, gele biet

Zalmforel, koolrabi, dille

*Coquille in 't groen, champignon

Jonge spinazie, brandade, pompoenpit

Kabeljauw, wortel, boekweit

*Knolselder, varkenswang
Varkenslende, prei, andijvie

Yoghurt, wei, rabarber

 

Menu 5 gangen: 98 euro

* Per extra gang: 15 euro

Kaas ipv dessert 

3 stuks: € 7,50— 5 stuks: € 15

Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel

ons zes- of zevengangenmenu.

 

We houden rekening met vooraf meegedeelde allergenen en dieetwensen. Indien dit niet vooraf gemeld wordt, zijn wij genoodzaakt om een supplement (+€15) aan te rekenen voor de aanpassingen.

​​​​​​​

bottom of page